sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Pulpetissa taas


Istuin juuri koulunpulpettiin joka on kova, epämukava ja jolla ei ole kunnolla tilaa kirjoittaa. Lasken jäljellä olevia koulupäiviä. Niitä on kahdeksan. Yhteensä kuitenkin 16 luentoa ja neljä tenttitilaisuutta. Australiassa ollessa tuli lintsattua kahdeksan luentoa ja juuri ennen matkaa neljä muuta kului täpinähöyryissä yllättävän nopeasti. 

Yllättäen ollaankin jo loppusuoralla ainakin koulun suhteen. Muutamat ryhmätyöt ovat tosin vasta lähtökuopissaan, osan deadline on tällä viikolla. 

Eilen matkustettiin reippaasti - ratikka, juna, bussi, lento, lento, taksi. Tänä aamuna otettiin pitkästä aikaa tuntumaa skootterin tankoon ja yliopiston portaisiin. Väsymys ja turistikävelyiden uuvuttamat jalat tuntui kivutessa vitoskerrokseen luennolle.

Mieli on kuitenkin utelias jälleen. Muutama päivä jauhetaan kouluhommia taas oikealle tolalleen, sitten vähän rentoudutaan ja tehdään jälleen suunnitelmia. Ostin australiantuliaiseksi itselleni bucketlist kirjan josta alan koostamaan omaa inspiraatiokirjaani tulevaisuuden jutuille - pienille ja suurille, omille ja yhteisille. 

Pilvilinnoissa harppominen ja juuri päättyneen Australianreissun fiilailu lievittää kulutettujen koipien särkyä, pehmentää tätä kovaa penkkiä eikä vinksallaan oleva kirjoitusalustakaan oikeastaan haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti