tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ennen matkaa: Tropiikkiin totuttelua ja pohjarusketuksen hankintaa

Toinen kesän ykköskulkupeleistä
Lounasta parvekkeella
Random aamuyöuinnilla läksiäispippaloiden jälkeen
Lomaa on vierähtänyt nyt reilu viikko, ja tähän voisi jopa tottua. Mulla oli paljon haaveita mitä haluaisin keretä vielä tekemään varsinkin liikunnan saralla ennen lähtöä. Lisähaasteen toisaalta kaikelle reippaalle toiminnalle on asettanut jatkuvat helteet, joista en kuitenkaan aio valittaa. Niiden takia vaan esimerkiksi lenkkeily tai kuntosalilla käyminen ei oo ollu päällimmäisenä mielessä. Lenkkien tekeminen on tällä kelillä tosi läkähdyttävää mutta toisaalta sisätiloissa urheilukin tuntuu näillä keleillä vähän pöljältä. Sama sitten vaikka kölliä rannalla tai koluta kaupunkia, istua parvekkeella nauttien auringosta samalla etsien tietoa netistä kaikista mahdollisista viikonloppureissukohteista Thaimaassa. Oon siis mennykki vähän luovemmalla aikataululla. 

Matkalla aamu-uinnille Tapiolan hyppyaltaaseen
Kelepas polskia tyhjässä altaassa


Kuumalla säällä tuntuu, että kylmää juotavaa pitää olla kokoajan saatavilla ja koko kehon viilennyskeinona toimii parhaiten kylmä suihku tai uimapaikka. Oon vähän huono auringonottaja, koska lähtökohtaisesti auringon ottaminen on mun mielestä pitkäveteistä ja tylsää. Jos kuintekin aurinkoa päädyn ottamaan, on melkein elinehtona jonkinmoinen jorpakko tai uima-allas jossa voi käydä viilentymässä vaikka vartin välein. 

WhatsSUP!

Retkuetta

Viime viikolla pääsin kuitenkin kokeilemaan suppailua, joka on ehkä paras uudenlainen kesäaktiviteetti mitä oon kokeillu. Siinä yhdistyi meri, liikunta, yhdessäolo eikä ollu ees niin tukalan kuuma kuin maalla. Tunnin alkuun saatiin pikakurssi melomistekniikasta ja päästiin matkaan. Merituuli vilvoitti ja välillä saattoi vaikka molskahtaa veteen. Asuksi riitti bikinit, joten rusketuskin vähän tarttui. Suomessa suppailu on kuitenkin aika hintavaa (20 €/h) mutta googlettelin jo suppausmahiksia Phuketissa ja lupaavalta vaikuttaa! Ilmeisesti Phuket ei oo mikään surffausparatiisi pienen aallokon takia, mutta sup-harrastus vois hyvinkin olla miellyttävää siellä!

Päädyin myös ekaa kertaa elämässäni kokeilemaan solariumia viime perjantaina! Se oli kohtuu hämmentävä reissu. Yhdeksän pitkää minuuttia muoviläpyskät silmissä valoputkessa joka hurisi ja paukkui niinku pappatunturi. Tuli hirvee hiki ja noh, tuloksista en oo vieläkään ihan varma :D Totuttelen ehkä aurinkoon ja ihoni kärtsäämiseen ihan oikeen auringon alla vaikka oli toi solkkutuubikin ihan hauska kokemus. Operaatio valkoisesta pavusta tummaksi pavuksi jatkuu siis!

Jonkun päivän testikengät. Ei läpäissy mukavuusseulaa vaikka terveyskengiltä näyttää!
Viime viikkoina on myös saanut hyvän käsityksen siitä mitä kannattaa - ja mitä ei kannata - pakata mukaan. Testikierroksia eri kengillä on tullut käveltyä ja shortsien ja toppien mukavuutta tullut testattua ihan urakalla näillä keleillä. Seuraavana oisikin jo vuorossa pakkaus ja vikojen heippojen heittäminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti