lauantai 27. joulukuuta 2014

Jouluterveiset!

Tapaninpäivässä mennään jo! Jouluaika täällä on ollut suhteellisen hektistä. Jouluaatto meillä kului Koh Phanganilla, yhdellä etelän reppureissaajien paratiisisaarista jonne matkattiin 22. päivä Phuketista. Säät Phanganilla oli kuitenkin vähän turhan harmaat että autenttinen paratiisisaarifiilis täyttynyt. Päädyttiin sitten aikaistamaan Chiang Maihin lähtöä ja skippaamaan Koh Samuit ja Koh Taot suosiolla, noh koska tuulista ja harmaata.

Pari päivää kerettiin kuitenkin kruisailla saarta ympäri skoottereilla, nähdä kuuluisa fullmoon partyjen bileranta (ilman niitä bileitä), muutenvaan mahtavia maisemia, nautiskella pikkusaaren tunnelmasta ja istua näköalahippibaarissa parhailla mojitoilla ikinä. Majoituttiin bungaloweissa rannan tuntumassa joissa vähän kärsittiin torakkapelosta. Aattoaamuna suhattiin myös matkatoimistoa ja nettivarauksia ympäriinsä jotta saatiin joulupäivälle liput matkan jatkumiseksi. Tehtiin myös pieni joulu, ostettiin viiniä ja juustoja ja nautiskeltiin ne hotellin hengailutiloissa.

Eilis iltapäivänä saavuttiin sitten tänne Chiang Maihin. Minä kiristyvän pahenevan kurkkukipuni kanssa, kroppa kolottaen. Yää, oliko pakko tulla kipeeksi? Yö meni kuumeillessa ja aamulla sairaalaan hakemaan antibiootit, potkispa ne jo. Jos jouluaatto ja päivä ei mennyt rauhoittuessa, niinkuin olin kovasti toivonut, on tämä päivä ollut ainakin pakkokoomaa. Onneksi lempparipoikaystävä paijaa ja komppaa koomailussa.

Vähän haikeillen katselen instakuvia ja facepäivityksiä Suomesta jossa on porkkanalaatikot pöydissä ja lunta pihat täynnä. Ens vuonna sit!

ps. sorppa kännykkäkuvalaadusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti