keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ensimmäinen koulupäivä

Tai voiko sitä edes koulupäiväksi oikeastaan kutsua kun se loppui jo ennen kuin ehti alkaakaan?

Tänään siis piti alkaa kaikkien kurssien, ja niinpä herättiin ajoissa aamulla ja sonnustauduttiin uudenuutukaisiin fabulööseihin koulupukuihimme ja pistettiin ainakin hiukset ojennukseen. Oltiin valmistautuneita muistilehtiöiden ja penaaliemme kanssa Skills for learning and problem solving -kurssin aloitusluennolle. 

Hypättiin hameissamme skoottereiden selkään ja löydettiin luokkahuonekin hyvissä ajoin. Sitten alettiin vähän ihmetellä kun mitään ei tapahtunut. Paikalle oli eksynyt siis meitä vaihtareita kuusi, muttei yhtään thaiopiskelijaa tai professoria. Paita hiosti ja alko kenkuttaa. Vartin kuluttua ratkottiin tämä eka ongelma ja ymmärrettiin että luento on peruttu. Ensi viikolla uusi yritys ja viikonloppu käyntiin. Eikun kampuksen kahvilaan ja punomaan päivän suunnitelmia. 

Päädyttiin sitten shoppailureissuun paikalliseen ostoskeskukseen ja iltaohjelmaksi tutustumaan paikallisiin markkinoihin täällä Kathussa. Välissä ehdittiin kuitenkin tehdä myös pieni treeni kotialtaalla ja pihassa kun ei keritty kuntosaliakaan lähteä metsästämään.

Kerronpa vielä yhden päivän ihmetyksen aiheen. Oltiin orientaatioviikolla pistetty nimemme listaan, jossa kerättiin osallistujia viemään Asia Foundation Centerin (hyväntekeväisyysjärjestö) vähäosaisia lapsia vesipuistoon leikkimään tänä lauantaina, koska lapset tarvitsee sinne aikuisia peräänkatsojia. Thaiopiskelijoista ei innokkaita löydy, koska thait lähtökohtaisesti vihaa olla auringossa sillä siinä ruskettuu. Sitä vastoin vaihtareista löytyy paljonkin innokkaita, ja rajallinen määrä paikkoja täyttyy nopeasti. Minä tietysti vesipetona ilmoittauduin heti ekojen joukossa mukaan. Jotta homma ei olisi niin yksinkertainen, piti täyttää vielä netissä ilmoittautumiskaavake osallistumisen vahvistamiseksi. Ihan okei, onnistuu. Mutta tänä aamuna kuultiin että tätä retkeä organisoiva proffa olikin laittanut vielä uudet ilmolaput oveensa periaatteella nopeimmat syövät hitaat, eikä täten edellisillä ilmottautumisilla ollutkaan enää mitään väliä. Missattiin letut, eikä päästäkään nyt muksujen kanssa riehumaan paikalliseen vesihoploppiin. Pitää mennä ehkä joskus yksin... :D

Nyt on eessä taas neljä päivää vapaata ja suunnitelmat auki! Mahdollisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti