torstai 16. lokakuuta 2014

Ei-enää-koti



Viime lauantaina tapahtui ikäviä, ja meidän villassa kääntyi fiilikset päälaelleen. Olitiin kaikki muut meidän villasta lähdetty lauantai-illan viettoon, paitsi yksi kämppis joka oli jäänyt kotiin lukemaan tentteihinsä. 

Meillä oli illat mukavassa vauhdissa kun saatiinkin paniikkipuhelu. Meidän muiden poissaollessa villaan oli tullut kutsumaton ja uhkaava vieras, joka oli meinannut käydä käsiksi kotiin jääneeseen kämppikseen. Asioilla on suht-onnellinen loppu - mitään kauheaa ei päässyt käymään, mutta shokkitila ja pahoja mieliä on tilanteesta jäljellä nyt vielä melkein viikko myöhemminkin. 

Kyseinen tyyppi oli vieläpä jossain määrin tuttu stalkkeri. Oli käynyt ovella koputtelemassa kolme kertaa ennenkin ja kysellyt saako tulla myrkyttämään muurahaisia. Pakomatkallaan unohti kenkänsä meidän pihaan. Saa nähdä saadaanko tyyppiä koskaan kiinni.

Öitä siinä talossa ei olla enää nukuttu ja niin loppui meidän villaelämä. Sunnuntai-iltana vietiin tavarat uusiin koteihin. Nyt on turvallisuuden tunne - kuudes kerros ja vartiointi. Ensimmäisen kerran täällä toden teolla hiipi ihon alle turvattomuus ja hirveä huoli toisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti