torstai 23. lokakuuta 2014

Päiväntasaajan alla


Australiassa on ihanaa.

Keskiviikkona saavuimme Even kanssa Melbourneen. Ensimmäisenä suunnattiin lentokentältä kohti ystäväni Rachaelin taloa. Bussimatka, raitiovaunumatka ja pieni kävelypätkä ihastuttavan naapuruston läpi. Suloisia pikkutaloja etupihoineen ja suloisine yksityiskohtineen. Jokainen talo hieman erilainen ja omalaatuinen. Vastassa meitä oli Rachael ja riehakkaat koirakaverukset Izzie ja Bruno. 


Illalla pyöräiltiin syömään erääseen puiston liepeillä sijaitsevaan vanhaan luostariin joka nykypäivänä tarjoaa tiloja kaikenlaiselle kultuurille ja toiminnalle, niinkuin ravintolalle jossa käytiin. Joka päivä, joka aterialla siellä on buffet pöytä, josta saa maksaa ruuan syötyään omantunnon mukaan. Otettiin kukkuraiset lautaset talon takapihalle ja pikniköitiin. Harvinaislaatuinen paikka ja toimintaidea.


Torstai-aamuna nukuttiin pitkään. Koska edelliset yöunet jäi kehnoiksi yölennon takia, taidettiin vedellä hirsiä liki 14 tuntia. Päiväksi suunnattiin kiertelemään kaupunkia. Löydettiin ihastuttavia kahviloita ja ruokapaikkoja, vintageliikkeitä ja supersale shoppeja. Tunnusteltiin kaupungin viboja. Tiirailtiin tyylikkäitä vastaantulijoita, värikästä katutaidetta ja haaveiltiin jo tänne muuttamisesta.

Ja huokailtiin että ihanaa olla täällä vielä yli kaksi viikkoa. Paras visa run koskaan.
Sukkahousujen vetäminen mekon allekaan ei haittaa, vaan sitä on jopa vähän kaivannut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti